This is the Dutch part of this website. To make sure you upload your entry to the right country, choose your country from the list below.
Belgium | Germany | United Kingdom | South Africa


Lemniscaat is op zoek naar nieuw illustratietalent! Heb jij hét idee voor dat ene bijzondere prentenboek dat alleen jij kunt maken? Dan nodigen we je van harte uit om mee te doen.

De Nederlandse winnaars zijn bekend! Andrea Almering, Nienke Siegers en Sara Ugolotti, van harte gefeliciteerd! Het werk van de winnaars is hier te bekijken.


Het werk van de twaalf winnaars wordt onderdeel van een reizende expositie, die zal worden tentoongesteld op verschillende locaties in de deelnemende landen. De definitieve selectie wordt gepubliceerd in een internationale catalogus en aangeboden aan alle bekende kinderboekenuitgeverijen op de Bologna Children’s Book Fair 2017. Hiermee krijgen de kunstenaars een unieke kans om hun werk onder de aandacht te brengen van potentiële uitgevers.

Picture this! is een initiatief van uitgeverij Lemniscaat en het International Centre for the Picture Book in Society (GB). Deze illustratiewedstrijd wordt ondersteund door de uitgeverijen Lemniscaat (NL), Protea (ZA), Walker Books (GB), Boje Verlag (DE) en door het International Centre for the Picture Book in Society (GB).

The initiators

Real time web analytics, Heat map tracking